Βαγιαδολίδ - Εϊμπαρ 0-0

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ - Εϊμπαρ 0-0

bet365

Βαγιαδολίδ και Εϊμπαρ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αμφότερες σπατάλησαν αρκετές φάσεις για να πάρουν τη νίκη.

Τα πάντα είχε η αναμέτρηση μεταξύ της Βαγιαδολίδ και της Εϊμπαρ, εκτός από γκολ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν και μία αποβολή για τους φιλοξενούμενους, αλλά το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Στο πρώτο μέρος, τόσο η Βαγιαδολίδ όσο και η Εϊμπαρ επισκέφτηκαν επικίνδυνα αρκετές φορές τις δύο περιοχές, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του ματς, αλλά ο Ντιόπ στο 54' και ο Τσάρλες στο 67' έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Εϊμπαρ έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' λόγω δεύτερης κίτρινης του Αρμπίγια, αλλά η Βαγιαδολίδ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, φτάνοντας κοντά με το σουτ του Βέρντε στο 80'. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τη Βαγιαδολίδ να πιάνει προσωρινά τη Ρεάλ στην 6η θέση και την Εϊμπαρ να παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα