Ράμος: «Περήφανος που βγάζουν την οργή τους σε μένα»

Ράμος: «Περήφανος που βγάζουν την οργή τους σε μένα»

Gazzetta team
Ράμος: «Περήφανος που βγάζουν την οργή τους σε μένα»

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος κατανοεί τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας και την ισχυρή κριτική που του ασκούν.

Τα αποτελέσματα και το αγωνιστικό πρόσωπο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τον Σέρχιο ράμος, παρότι αποτελεί τον αρχηγό και τη σημαία της ομάδας.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει βρεθεί και αυτός στο στόχαστρο από τους φίλους των Μερένχες, ωστόσο ο ίδιος το κατανοεί απόλυτα, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ.

«Δεν παρατήρησα τις αποδοκιμασίες, αλλά εμείς που είμαστε χρόνια στο σύλλογο πρέπει να το αποδεχτούμε. Κατανοούμε απόλυτα το πώς νιώθουν οι οπαδοί. Είμαι ο αρχηγός και αυτός που πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Είμαι περήφανος που οι οπαδοί βγάζουν όλη τους την οργή σε μένα», υποστήριξε ο Ράμος, προσθέτοντας:

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς είμαστε εκείνοι που έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν τα πράγματα, με ηρεμία, επιμονή και σκληρή προσπάθεια».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα