Γκριεζμάν: «Δεν φοβάμαι να πω ότι ονειρεύομαι τη Χρυσή Μπάλα»

Γκριεζμάν: «Δεν φοβάμαι να πω ότι ονειρεύομαι τη Χρυσή Μπάλα»

Gazzetta team
Γκριεζμάν: «Δεν φοβάμαι να πω ότι ονειρεύομαι τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και δεν... ντρέπεται γι' αυτό.

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, όπου τόνισε ότι οι προσωπικοί του στόχοι είναι εξίσου σημαντικοί με τους ομαδικούς και πως γι' αυτόν η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας αποτελεί ένα όνειρο.

«Δεν φοβάμαι να το πω. Ονειρεύομαι τη Χρυσή Μπάλα, με τη συμμετοχή μου στο Champions League και με την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ονειρεύομαι να έχω τρία παιδιά. Αυτά τα όνειρα σου δίνουν κίνητρο όταν ξυπνάς κάθε πρωί και έχεις στόχους να πετύχεις. Σε προσωπικό επίπεδο είναι το ανώτερο που μπορείς να πετύχεις. Είναι το πιο ιστορικό βραβείο και το πιο ξεχωριστό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γκριεζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα