Το βραβείο του MVP της La Liga θα είναι ο... Μέσι

Gazzetta team
Το βραβείο του MVP της La Liga θα είναι ο... Μέσι

bet365

Στην Ισπανία σκοπεύουν να δώσουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι (εφόσον αποσυρθεί) στο αγαλματάκι του κορυφαίου ανά σεζόν, βάζοντάς τον δίπλα στους θρυλικούς Πιτσίτσι και Θαμόρα.

«Θα ήταν εξαιρετική ιδέα να δώσουμε το όνομα του Μέσι στο βραβείο του MVP της σεζόν της La Liga. Ο Λίο είναι ο σπουδαιότερος που έπαιξε ποτέ στην Ισπανία αξίζει να πάρει το βραβείο το όνομά του». Με αυτή την ατάκα ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Primera Divison, Χαβιέρ Τεμπάς, άνοιξε τη συζήτηση για κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί.

Εννοείται ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο Αργεντινός σούπερ σταρ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τότε θα συνεχίσει να τιμάει τους καλύτερους κάθε χρονιάς στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει ήδη λάβει εκείνος το εν λόγω βραβείο στον αριθμό ρεκόρ των έξι σεζόν (2008–'09, 2009–'10, 2010–'11, 2011–'12, 2012–'13, 2014–'15) και λογικά θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον λογαριασμό του.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ο Μέσι θα στέκεται δίπλα στους θρυλικούς Ράφαελ Πιτσίτσι (Pichichi) Μορένο και Ρικάρντο Θαμόρα (Zamora), οι οποίοι έχουν δώσει τα δικά τους ονόματα στα βραβεία του καλύτερου επιθετικού και τερματοφύλακα αντίστοιχα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα