Εξαλλος με Λοπετέγκι ο Πέρεθ, ξαναθέλει Ποκετίνο

Γιώργος Καραμάνος
Εξαλλος με Λοπετέγκι ο Πέρεθ, ξαναθέλει Ποκετίνο

bet365

Ετοιμος να απολύσει τον προπονητή της Ρεάλ ήταν ο πρόεδρός της μετά την κακή εμφάνιση με την Πλζεν. Ηρέμησε όμως ενόψει Clasico, ενώ φέρεται να κάνει εκ νέου κινήσεις για τον τεχνικό της Τότεναμ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο αναγκάστηκε από τις περιστάσεις, την Τρίτη το βράδυ, να βγει μπροστά και να πει στους δημοσιογράφους: «Ολα καλά, υπάρχει ηρεμία. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι». Είχε προηγηθεί ακόμα μία κάκιστη εμφάνιση από τη Ρεάλ, που νίκησε με το ζόρι ακόμα και την Πλζεν. Αυτό έκανε έξαλλο τον Φλορεντίνο Πέρεθ, που βγήκε με έντονο τρόπο από το θεωρείο του και ήθελε να απολύσει επιτόπου τον Χουλέν Λοπετέγκι. Τελικά άκουσε τις πιο ψύχραιμες φωνές και ηρέμησε, αφήνοντάς τον στον πάγκο τουλάχιστον έως και το Κυριακάτικο Clasico.

Την Παρασκευή το πρωί λοιπόν όλες οι εφημερίδες στην Αγγλία κυκλοφόρησαν με την είδηση ότι ο Πέρεθ έκανε εκ νέου κρούση στον Μαουρίτσο Ποκετίνο. Είχε επαφές και το καλοκαίρι, αλλά τόσο η Τότεναμ, όσο και ο ίδιος ο Αργεντινός προπονητής, δεν είχαν αφήσει περιθώρια ελιγμών. Τώρα οι Μαδριλένοι όμως καίγονται και ίσως να πιέσουν ακόμα περισσότερο, μιας και ο Ποκετίνο αρέσει στον Πέρεθ καλύτερα από τον Αντόνιο Κόντε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα