Ίσκο: «Τρελό να φύγει ο Λοπετέγκι, δεν μας λείπει ο Κριστιάνο»

Ίσκο: «Τρελό να φύγει ο Λοπετέγκι, δεν μας λείπει ο Κριστιάνο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ίσκο: «Τρελό να φύγει ο Λοπετέγκι, δεν μας λείπει ο Κριστιάνο»

bet365

Πλάτη βάζει ο Ίσκο και οι συμπαίκτες του στον Ζουλιέν Λοπετέγκι αναφορικά με την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. «Δεν γίνεται να μας λείπει κάποιος που απλά δεν ήθελε να είναι μαζί μας» είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σαμπνόρια – Σασσουόλο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ίσκο εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βικτόρια Πλζεν και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τα σενάρια περί αλλαγής προσώπου στην τεχνική ηγεσία και πως αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» την επικρατούσα κατάσταση.

«Έχουμε την ηρεμία στ' αποδυτήρια για ν' αντιστρέψουμε το κλίμα, το οποίο ξέρουμε ότι είναι βαρύ και δύσκολο μετά τις τελευταίες εμφανίσεις μας. Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση αλλά μπορούμε να την αλλάξουμε και το πιστεύω.

Θα ήταν τρελό αυτή τη στιγμή να μιλάμε για αλλαγή προπονητή. Θα ήταν τρελό να φύγει ο Λοπετέγκι γιατί έτσι θα έπρεπε να φύγουμε και όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξέρουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Εμείς είμαστε που δεν βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα, όχι ο προπονητής».

Έχοντας δεχθεί και τη... συνηθισμένη προβοκατόρικη ερώτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την απουσία του, ο Ίσκο είχε να πει: «Μας λείπει ο Μπέιλ όποτε δεν παίζει, μας λείπει ο Καρβαχάλ, δεν γίνεται να μας λείπει κάποιος που δεν ήθελε να είναι εδώ μαζί μας...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα