Μένει μέχρι να... απολυθεί ο Λοπετέγκι

Μένει μέχρι να... απολυθεί ο Λοπετέγκι

Γιώργος Καραμάνος
Μένει μέχρι να... απολυθεί ο Λοπετέγκι

bet365

Η συνάντηση του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον προπονητή της ομάδας δεν έβγαλε απόλυση, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτή θα συμβεί πριν το Clasico με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Κυριακή.

Η ήττα (1-2) από τη Λεβάντε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» άφησε τη Ρεάλ για πέμτο παιχνίδι χωρίς νίκη (σε πρωτάθλημα και Champions League), με τις τέσσερις μάλιστα να είναι ήττες, ενώ η ομάδα άγγιξε το χειρότερο σερί χωρίς καν να έχει σκοράρει. Ολα αυτά έστειλαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης τον Χουλέν Λοπετέγκι στο γραφείο του Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου υπήρχε η... μυρωδιά της απομάκρυνσης από τη θέση του.

Με το βγήκε από εκεί, ο προπονητής της Ρεάλ δεν είχε απολυθεί, όπως άπαντες υπέθεταν. Το ρεπορτάζ των ισπανικών Μέσων υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Λοπετέγκι έχει την αίσθηση ότι θα πάρει ακόμα κάποιον χρόνο, κάτι που βέβαια δεν είναι σίγουρο σε καμία περίπτωση. Ο Πέρεθ μίλησε και με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ θέλει να ακούσει κι άλλες γνώμες. Και το ερώτημα είναι εάν θα συνεχίσει ως έχει η κατάσταση, μιας και την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα