Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 4-2

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 4-2

bet365

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Σεβίλλη, επέστρεψε στην 1η θέση, αλλά κανείς δεν το χάρηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ηγέτη της (ασίστ+γκολ). Απίστευτες διπλές επεμβάσεις ο Τερ Στέγκεν.

Η χαρά για το 4-2 επί της Σεβίλλης επισκιάστηκε από το σοκ και την αγωνία που συνόδευσε τον τραυματισμό του Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αφού έδωσε ασίστ και έπειτα σκόραρε, έπεσε άτσαλα στο έδαφος, του γύρισε το χέρι στο εσωτερικό του αγκώνα και αποχώρησε με έντονους πόνους. Στο φινάλε η Μπαρτσελόνα πήρε το τρίποντο που την επανέφερε στην κορυφή της La Liga, αλλά άπαντες περιμένουν να μάθουν το πόρισμα των εξετάσεων, καθώς ο ηγέτης τους κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την Ιντερ και το Clasico με τη Ρεάλ που ακολουθούν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Σεβιγιάνους να δέχονται άμεση πίεση και γρήγορο γκολ. Στο 2' ο Μέσι πέρασε στον Κουτίνιο, που το τελείωσε με το γνωστό curler του. Στο 6' είχε δοκάρι η Σεβίλλη με το χαμηλό διαγώνιο του Αράνα, αλλά στο 12' έγινε το 2-0 στην αντεπίθεση, με τον Μέσι να ρίχνει την προσποίηση και να το τελειώνει με ιδανικό πλασέ στην απέναντι γωνία. Ετσι έφτασε τα 32 γκολ και τις 15 ασίστ σε 35 φορές που έχει αντιμετωπίσει το αγαπημένο θύμα του. Με καμία άλλη αντίπαλο δεν έχει τόσα. Επειτα (26') βγήκε από τον αγώνα και πήγε στο νοσοκομείο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πιο ροντέο και ειδικά στο τελευταίο ημίωρο. Εκεί εμφανίστηκε ο Τερ Στέγκεν, ο οποίος έκανε δύο απίστευτες διπλές επεμβάσεις (61', 86'). Στο 62' Ο Λουίς Σουάρες ανατράπηκε από τον Βάτσλικ και τον νίκησε από την άσπρη βούλα, βρίσκοντας δίχτυα έπειτα από 570 λεπτά. Στο 80' το σουτ του Σαράμπια άλλαξε πορεία στον Λενγκλέ και άφησε όρθιο τον Τερ Στέγκεν, αλλά στο 88' ο Ράκιτιτς με υπέροχο μονοκόμματο σκόραρε και δεν το πανηγύρισε. Το ωραίο φαλτσαριστό του Μουριέλ (91') διαμόρφωσε το τελικό σκορ και πλέον όλοι περιμένουν τα νέα για τον Μέσι, καθώς ακολουθούν Ιντερ και Ρεάλ...

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (66' Σέρζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Μέσι (26' Ντεμπελέ), Λουίς Σουάρες (81' Μουνίρ)

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Καρίτσο, Κίερ (54' Μερκάδο), Σέρζι Γκόμεθ, Αράνα, Χεσούς Νάβας, Βάσκες (69' Μέσα), Μπανέγα, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ, Αντρέ Σίλβα (78' Μουριέλ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα