Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Η Ατλέτικο προηγήθηκε αλλά η Βιγιαρεάλ ήταν σκληρή και δεν άφησε τους Rojiblancos να πανηγυρίσουν μια πολύ μεγάλη νίκη (1-1).

Οι Rojiblancos είχαν τρεις σερί ήττες από την Βιγιαρεάλ στο Madrigal και έκαναν... όλα τα απαραίτητα για να αλλάξει το σκηνικό, ειδικά από τη στιγμή που με νίκη θα ανέβαιναν στο Νο1 της La Liga. Οι Μαδριλένοι άλλαξαν ξενοδοχείο, έπαιξαν με την τρίτη εμφάνιση, όμως τα γούρια δεν τους βοήθησαν. Παρότι η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε προηγήθηκε με την κεφαλιά του Φιλίπε Λουίς στο 51' οι Βαλενθιάνοι πίεσαν ασφυκτικά, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μάριο Γκασπάρ στο 65' και είχαν μάλιστα τεράστια ευκαιρία με τον Μπάκα για να πάρουν τη νίκη. Η Ατλέτικο παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια στο Ισπανικό πρωτάθλημα, όμως έχασε την ευκαιρία να περάσει πάνω από Αλαβές και Σεβίλλη και να βρεθεί στην κορυφή.

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Γκασπάρ, Κόστα, Φούνες Μόρι, Γκονθάλεθ, Ιτούρα (64 Μπάκα) (76' Εκαμπί), Καθόρλα, Τριγκέρος, Πεδράθα (73' Κάσερες), Φορνάλς, Μορένο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (77' Γοδίν), Χιμένες, Ερναντέζ, Σαούλ, Κόκε, Παρτέι, Ρόδρι (46' Λεμάρ), Κάλινιτς (46' Κορέα), Γκριεζμάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα