Κρίνεται το μέλλον του Λοπετέγκι στα επόμενα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

Κρίνεται το μέλλον του Λοπετέγκι στα επόμενα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Κρίνεται το μέλλον του Λοπετέγκι στα επόμενα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η καρέκλα του Χουλέν Λοπετέγκι στη Ρεάλ «τρίζει» και τα πέντε επόμενα παιχνίδια των «Μερένχες» είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην ομάδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ήττες και πολύ μουρμούρα, έχουν φέρει τον Λοπετέγκι σε δύσκολη θέση στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος δεν αισθάνεται το τελευταίο διάστημα άνετα στον πάγκο της Ρεάλ και όπως αναφέρει η AS αν δεν αλλάξει εντελώς η κατάσταση άμεσα, τότε στο στρατόπεδο των Μερένχες θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.

Όπως αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα, «κλειδί» για την παρουσία του Λοπετέγκι στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν τα επόμενα πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Λεβάντε το Σάββατο.

Μέσα στην πεντάδα αγώνων που ακολουθεί υπάρχει και το clasico με την Μπαρτσελόνα, το οποίο είναι και το πλέον σημαντικό για το πρεστίζ αλλά και για τη βαθμολογία στην κορυφή της Primera Division.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα δύο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League και η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ για την Primera, που όπως είναι λογικό αποτελούν παιχνίδια που δεν... σηκώνουν γκέλες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα