Πουλάει με... έκπτωση τον Ραντόγια η Θέλτα

Δημήτρης Βέργος
Πουλάει με... έκπτωση τον Ραντόγια η Θέλτα

bet365

Ο Νεμάνια Ραντόγια, που το καλοκαίρι απασχόλησε σοβαρά την ΑΕΚ, αναμένεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο από τη Θέλτα σε χαμηλή τιμή καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Λούγο – Αλκορκόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είχε προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ραντόγια από τη Θέλτα, ωστόσο ο Σέρβος μέσος δεν πείστηκε να μετακομίσει στην Ελλάδα. Παρότι το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2019 και παρά το γεγονός ότι η Θέλτα του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα αγωνίζεται, ο Ραντόγια είχε πάρει την απόφαση να παραμείνει και να μείνει του χρόνου ελεύθερος. Κι αυτό γιατί επιθυμία του ίδιου του παίκτη ήταν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της αρεσκείας του από κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σήμερα, δύο μήνες περίπου μετά, ο Ραντόγια δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στη Θέλτα στην Primera Division, με τον σύλλογο να μην έχει αλλάξει στάση απέναντί του. Κι αυτό γιατί στην ομάδα του Βίγο είχαν ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν έφυγε το καλοκαίρι, έχοντας τοποθετηθεί στη μεταγραφική λίστα, αλλά ούτε δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, παίρνοντας την απόφαση να μείνει και να αποχωρήσει ως ελεύθερος όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Ενόψει Γενάρη πάντως η Θέλτα θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και καταφέρει να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Γαλικία, με τη Marca να σημειώνει πως ο σύλλογος του Βίγο θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Ραντόγια, προσφέροντας τον σε χαμηλή τιμή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για να μην το χάσει με μηδέν ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα