Αντίθετη με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ η Ρεάλ

Gazzetta team
Αντίθετη με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ η Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με επιστολή της προς την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την αντίθεσή της με τη διεξαγωγή του Χιρόνα – Μπαρτσελόνα σε αμερικανικό έδαφος.

Λούγο – Αλκορκόν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως έχει αποφασιστεί, για τα επόμενα 15 χρόνια, ένα παιχνίδι της Primera Division τη σεζόν θα διεξάγεται στις ΗΠΑ για εμπορικούς λόγους.

Τη φετινή σεζόν, όπως έχει ανακοινωθεί, το Χιρόνα – Μπαρτσελόνα για την 21η αγωνιστική είναι αυτό που θα... μεταναστεύσει στο Μαϊάμι, στις 26 Ιανουαρίου του 2019.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις για την απόφαση της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να διεξάγεται ένα ματς κάθε σεζόν σε αμερικανικό έδαφος.

Από τη μεριά της η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε μάλιστα ένα βήμα παρακάτω στέλνοντας εγγράφως τη διαμαρτυρία της στα αρμόδια όργανα, όπως αποκαλύπτει ο Cadena SER.

Ένα κείμενο που φέρει την υπογραφή του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εντελώς αντίθετη με το να διεξαχθεί το παιχνίδι της Χιρόνα με την Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ, τονίζοντας πως αυτή η ενέργεια επηρεάζει την ακεραιότητα και την ισότητα του πρωταθλήματος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα