Η Ρεάλ προωθεί ανταλλαγή Μπέιλ με Αζάρ

Gazzetta team
Η Ρεάλ προωθεί ανταλλαγή Μπέιλ με Αζάρ

bet365

Ο Βέλγος παικταράς παλεύει να πάει στη Μαδρίτη και οι Μερένγκες ετοιμάζονται να προτείνουν αντίστροφη μετακίνηση με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Οπλο τους το συμβόλαιο του Αζάρ που λήγει το 2020.

Ο Εντέν Αζάρ έχει κάνει τελευταία μπαράζ δηλώσεων, με τις οποίες μιλάει εντελώς ανοικτά για την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Ρεάλ. Φαίνεται όμως ότι και οι Μαδριλένοι εργάζονται προς την ίδια κατεύθυνση και σύμφωνα με τους Ισπανούς ετοιμάζουν πρόταση για ανταλλαγή του με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός βγάζει διαρκώς τραυματισμούς και οι Μερένγκες δεν μπορούν να στηριχτούν πάνω του στη μετά Κριστιάνο εποχή.

Την ίδια στιγμή το συμβόλαιο του Αζάρ λήγει το καλοκαίρι του 2020 κι αυτό δίνει στη Ρεάλ ένα διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμα και τον Γενάρη θα ήθελαν να κάνουν αυτή την τράμπα, κάτι που όμως φαίνεται τρομερά δύσκολο και ειδικά από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο, με τον Βέλγο παικταρά να κάνει τρομερές εμφανίσεις. Εάν όμως δεν συναινέσουν οι Μπλε, κινδυνεύουν να τον χάσουν του χρόνου ακόμα και χωρίς χρήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα