Ο... ξυπόλητος Μέσι και οι μπαμπάδες προπονητές της εξέδρας (pic)

Ο... ξυπόλητος Μέσι και οι μπαμπάδες προπονητές της εξέδρας (pic)

Gazzetta team
Ο... ξυπόλητος Μέσι και οι μπαμπάδες προπονητές της εξέδρας (pic)

bet365

Μία φώτο του Αργεντινού μαζί με τον Λουίς Σουάρες να βλέπουν τα παιδιά τους στην ακαδημία της Μπάρτσα, δίχως όμως να ανακατεύονται ή να δίνουν οδηγίες, γίνεται viral και παράδειγμα στο Twitter.

Γενικότερα, σε όλον τον κόσμο, γίνεται χαμός στα παιδικά τμήματα όλων των κατηγοριών. Εκεί όπου οι διάφοροι περίεργοι πατεράδες παριστάνουν τους προπονητές, φωνάζουν οδηγίες στα πιτσιρίκια τους ή ακόμα και βρίζουν και μαλώνουν με τους κανονικούς προπονητές των παιδιών τους. Και κάπου εκεί εμφανίζεται μία φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Σουάρες να δίνουν το σωστό παράδειγμα. Το εντελώς αντίθετο δηλαδή απ' ό,τι κάνουν οι περισσότεροι μπαμπάδες.

Την τράβηξε ένας απλός τύπος που έχει το παιδί του στο πιο μικρό κλιμάκιο της Μπαρτσελόνα και την ανέβασε στο Twitter, με συνέπεια να γίνει κουβέντα για το θέμα. Οι δύο σούπερ σταρ είναι απολύτως χαλαροί κι ο Μέσι μάλιστα έχει βγάλει και τα παπούτσια του, καθώς αμφότεροι παρακολουθούν τους μεγαλύτερους γιους τους να κάνουν τα πρώτα σοβαρά βήματά τους με το τόπι. Κανείς τους όμως δεν μιλάει, δεν πετάγεται, δεν δίνει οδηγίες.

«Παρακολουθώντας σε ένα παιχνίδι τον γιο μου, έβγαλα το εξής συμπέρασμα. Αγαπητέ πατέρα, εάν εκείνοι δεν δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους, ούτε εσύ που δεν έχεις την παραμικρή γαμ@@@ ιδέα, να το κάνεις. Εάν εκείνοι δεν αμφισβητούν τον προπονητή και δεν δίνουν συμβουλές, ούτε εσύ να το κάνεις», ήταν οι λέξεις που συνόδευαν τη φώτο και η κουβέντα από κάτω πήρε φωτιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα