Γκριεζμάν: «Μου... χαμογελάει το ποδόσφαιρο, θέλω τη Χρυσή Μπάλα»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκριεζμάν: «Μου... χαμογελάει το ποδόσφαιρο, θέλω τη Χρυσή Μπάλα»

bet365

Πρώτα το Europa League. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπειτα το UEFA Super Cup. Και τώρα η συμμετοχή στους 30 υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα. Ο Αντουάν Γκριεζμάν αισθάνεται πως η τύχη και το ποδόσφαιρο του χαμογελούν, περιμένοντας την ύψιστη ατομική διάκριση με το Ballon d'Or!

Ο Γάλλος αστέρας της Ατλέτικο, έχει δηλώσει πως αυτή η Χρυσή Μπάλα για το 2018 πρέπει να πάει είτε στον ίδιο, είτε σε κάποιον συμπατριώτη του έπειτα και από το τρομερό επίτευγμα των «τρικολόρ» στα γήπεδα της Ρωσίας το φετινό καλοκαίρι.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μάλιστα, έπειτα από τρεις τίτλους που πανηγύρισε, είχε αναρωτηθεί «τι άλλο πρέπει να κάνω;» σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα.

Στο κυριακάτικο φύλλο της Marca φιλοξενούνται νέες δηλώσεις του, στις οποίες αναφέρει: «Νομίζω ότι μέσα στο 2018 το ποδόσφαιρο μου χαμογέλασε επιτέλους. Θα ήθελα πολύ να έχω ένα μουσείο με φανέλες και τρόπαια στο σπίτι μου. Θα ήταν όνειρο για εμένα να μπω στην ιστορία της Ατλέτικο κερδίζοντας τη Χρυσή Μπάλα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα