Ζήτησε συγγνώμη ο ρέφερι για το λάθος που στέρησε το πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ζήτησε συγγνώμη ο ρέφερι για το λάθος που στέρησε το πρωτάθλημα από τη Μπαρτσελόνα! (vid)

bet365

Μια ιστορία από το 2014 αποκάλυψε ο τότε γυμναστής της Μπαρτσελόνα στο τιμ του Τάτα Μαρτίνο, Έλβιο Παολορόσο, μιλώντας για τη στιγμή που ο ρέφερι της τελευταίας αναμέτρησης της σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απολογήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Μέσι που θα χάριζε στους «μπλαουγκράνα» τον τίτλο!

Στο παιχνίδι του «Καμπ Νόου», η Ατλέτικο αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ισπανίας με το τελικό 1-1, ωστόσο, αν μετρούσε – ως όφειλε – ένα γκολ του Λιονέλ Μέσι, το οποίο κακώς ακυρώθηκε για οφσάιντ, οι Καταλανοί θα είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Πολωνία – Ιταλία και σούπερ αποδόσεις στο UEFA Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ρέφερι εκείνης της αναμέτρησης Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με τη βοήθεια του δεύτερου επόπτη, σφύριξε για οφσάιντ σε φάση που ο Μέσι σκόραρε και έτσι διατηρήθηκε το ισόπαλο σκορ, με το οποίο η Μπαρτσελόνα έχασε τον τίτλο.

«Είχε βραδιάσει, ήμασταν ακόμα στ' αποδυτήρια, οι παίκτες έκλαιγαν και ο διαιτητής ήρθε να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του στο γκολ του Μέσι...» αποκάλυψε ο τότε γυμναστής των «μπλαουγκράνα» επί εποχής Μαρτίνο στον πάγκο, Έλβιο Παολορόσο, στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT Sports!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα