Κινείται νομικά κατά εφημερίδας για την υπόθεση του Κριστιάνο η Ρεάλ

Κινείται νομικά κατά εφημερίδας για την υπόθεση του Κριστιάνο η Ρεάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Κινείται νομικά κατά εφημερίδας για την υπόθεση του Κριστιάνο η Ρεάλ

bet365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχασαν χρόνο και κινούνται νομικά κατά της πορτογαλικής εφημερίδας Correio da Manha, η οποία ισχυρίστηκε πως οι άνθρωποι της «βασίλισσας» βοήθησαν στις κινήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον βιασμό τον οποίο κατήγγειλε η Κάθριν Μαγιόργκα...

Το συγκεκριμένο πορτογαλικό Μέσο ανέφερε πως στη Ρεάλ, πίσω στο 2009, όταν και φέρεται να σημειώθηκε το περιστατικό της συνεύρεσης του ποδοσφαιριστή με την κοπέλα στο Λας Βέγκας, προσπάθησε να βοηθήσει τον CR7 ως προς τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει...

«Γνωστοποιούμε ότι έχουμε ήδη κινήσει τις διαδικασίες και έχουμε κινηθεί νομικά εις βάρος της πορτογαλικής εφημερίδας Correio da Manha για τη δημοσίευση εσφαλμένων πληροφοριών οι οποίες αποσκοπούν στην πρόκληση πλήγματος στην εικόνα της ομάδας μας.

Η Ρεάλ δεν είχε καμία επίγνωση του θέματος και συνεπώς, δεν θα μπορούσε να ενεργήσει ή να καθοδηγήσει για κάτι που δεν γνώριζε. Απαιτούμε την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας από το συγκεκριμένο Μέσο» ανέφερε η ανακοίνωση της «βασίλισσας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα