«Μικρό» για να χωρέσει τον κόσμο της Ατλέτικο το Wanda Metropolitano!

«Μικρό» για να χωρέσει τον κόσμο της Ατλέτικο το Wanda Metropolitano!

Κώστας Ζάλιαρης
«Μικρό» για να χωρέσει τον κόσμο της Ατλέτικο το Wanda Metropolitano!

bet365

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει διαθέσιμα για τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης και η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» ναι μεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη στήριξη των οπαδών, αλλά αντιλαμβάνεται πως τελικά το νέο γήπεδο... δεν έλυσε όλα τα προβλήματα.

Ιταλία – Ουκρανία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ατλέτικο, φεύγοντας από το «Βιθέντε Καλντερόν» πίστεψε πως πλέον ο κόσμος που ακολουθεί την ομάδα θα κατάφερνε κάθε φορά να τη βλέπει από κοντά και να τη στηρίζει στην εξέδρα, ωστόσο, τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Φυσικά, είναι ευλογία η μαζική στήριξη, αλλά... όχι όσον αφορά τους αριθμούς.

Αν υπολογίσει κανείς πως για τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας ματς τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι ελάχιστα, καταλαβαίνει εύκολα το λόγο για τον οποίο τελικά και το Wanda Metropolitano δεν... χωράει τους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

Το 68.000 θέσεων γήπεδο, αναμένεται να είναι γεμάτο στο ματς με την Σοσιεδάδ στις 27 του μηνός (διαθέσιμα 371 εισιτήρια), αλλά και στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ για το Champions League στις 6 Νοεμβρίου με 3.500 διαθέσιμα κομμάτια και αντίστοιχο αριθμό Γερμανών ταξιδιωτών.

Σε... έναν μήνα από σήμερα, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μπιλμπάο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 1.365 εισιτήρια προς διάθεση. Μόνο αυτά! Και ακόμα... χειρότερα, τοι ματς με τη Μπαρτσελόνα έρχεται το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου, με τις θέσεις που έχουν μείνει δίχως κάτοχο τη δεδομένη στιγμή στο Wanda Metropolitano να είναι μονάχα 687!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα