Γκριεζμάν: «Θρύλοι Ρονάλντο και Μέσι, δεν έβαλα τον εαυτό μου σε σύγκριση»

Gazzetta team
Γκριεζμάν: «Θρύλοι Ρονάλντο και Μέσι, δεν έβαλα τον εαυτό μου σε σύγκριση»

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι παρεξηγήθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Κρόουλι – Πόρτσμουθ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο επιθετικός της Ατλέτικο πρόσφατα είχε δηλώσει ότι... τρώει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θέλοντας να δείξει ότι κι αυτός βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο με αυτούς.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο France Football, ο Γκριεζμάν θέλησε να διευκρινίσει τι εννοούσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έβαλε τον εαυτό του σε σύγκριση με αυτούς τους δύο.

«Τη φετινή σεζόν κατάκτησα το Σούπερ Καπ Ευρώπης, το Europa League και το Μουντιάλ. Γι' αυτό χρησιμοποίησα την εικόνα με το τραπέζι των Μέσι και Ρονάλντο. Σε όλη την καριέρα είναι δύσκολο να πλησιάσεις αυτούς τους δύο, αλλά σε ένα χρόνο, νομίζω ότι είναι πιθανό. Δεν έβαλα σε σύγκριση τον εαυτό μου σε όλη την καριέρα μου. Αυτοί οι δύο είναι αυθεντικοί θρύλοι. Κάθε χρόνο είναι εκεί, δεν κουράζονται ποτέ, σκοράρουν 50 γκολ, κερδίζουν τρόπαια, Χρυσές Μπάλες και θα επιστρέψουν εκεί», υπογράμμισε ο Γκριεζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα