«Ο Αζάρ άνοιξε τον δρόμο για τη Ρεάλ τον Γενάρη»

Gazzetta team
«Ο Αζάρ άνοιξε τον δρόμο για τη Ρεάλ τον Γενάρη»

bet365

Οι δηλώσεις του Εντέν Αζάρ, ότι είναι όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, κινητοποιούν τους Μερένχες, οι οποίοι θα κινηθούν τον Ιανουάριο για τον Βέλγο άσο της Τσέλσι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Σάντερλαντ - Καρλάιλ και σούπερ αποδόσεις στη Football League Trophy από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Εντέν Αζάρ με δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και σύμφωνα με τον Cadena Ser αναμένεται πλέον κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Τσέλσι το καλοκαίρι ζητούσε 200 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ωστόσο στη Ρεάλ θεωρούν πως μπορούν να κατεβάσουν την τιμή από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους «Μπλε» θα λήγει σε 18 μήνες.

Ήδη η απόφαση φέρεται να έχει παρθεί από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τους συνεργάτες του στη διοίκηση της Ρεάλ, βλέποντας άλλωστε ότι το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα