Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ουέσκα 1-0 (vid)

Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ουέσκα 1-0 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Ουέσκα 1-0 (vid)

bet365

Όσο δύσκολα μπορεί να φανερώνει το τελικό 1-0 ήρθε η νίκη για τη Βαγιαδολίδ απέναντι στην Ουέσκα, παρ' όλα αυτά, καθόλου δεν ενοχλεί τον Σέρχιο ο τρόπος, αφού σημειώθηκε το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» για την ομάδα του στο πρωτάθλημα!

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της για να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς στο σφύριγμα της λήξης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 28ο λεπτό με τον Αλκαράθ να κάνει εξαιρετική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή για να γράψει το 1-0.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι γηπεδούχοι στο «Ζοσέ Ζορίγια» πίστεψαν ότι στο 51' διπλασίασαν τα τέρματά τους και σιγούρεψαν τη νίκη όταν ο Λέο Σουάρες σκόραρε με κεφαλιά, ωστόσο, το VAR παρενέβη και έδειξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με τη βοήθεια και της γραμμής του κέντρου που ξεκαθάρισε ποιος ήταν εκτεθειμένος.

Μοναδική ευκαιρία έχασε για την Ουέσκα στο 78' ολομόναχος στη μικρή περιοχή ο Σεμέδο, με τη μπάλα να του έρχεται... λουκούμι, αλλά να μην ξέρει πως να βάλει το κορμί και το πόδι του και να τη στέλνει άουτ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα