Σε κρίση η Ρεάλ με τον Λοπετέγκι σε... τεντωμένο σχοινί

Σε κρίση η Ρεάλ με τον Λοπετέγκι σε... τεντωμένο σχοινί

Gazzetta team
Σε κρίση η Ρεάλ με τον Λοπετέγκι σε... τεντωμένο σχοινί

bet365

Μαύρο χάλι η κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από την ήττα από την Αλαβές με τους Μερένχες να συμπληρώνουν τέταρτο σερί ματς χωρίς να σκοράρουν και τον Χουλέν Λοπετέγκι να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

Το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης πάει από το κακό στο χειρότερο μετά και τη νέα ήττα από την Αλλαβές, η οποία ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε Primera Divsision και Champions League.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ρεάλ έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα και η κρίση βαθαίνει. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Marca, ο χρόνος για τον Λοπετέγκι τελειώνει με τον τεχνικό των Μαδριλένων από εδώ και πέρα να ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Απόφαση δεν έχει παρθεί, ωστόσο ο Λοπετέγκι δεν κάθεται πλέον με άνεση στον πάγκο της Ρεάλ και ελπίζει ότι το διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες θα είναι ευεργετικό ώστε να καταφέρει να αλλάξει το... τσιπάκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει για έξι ώρες και 49 γκολ χωρίς να σκοράρει, συμπληρώνοντας τέσσερα σερί ματς «άσφαιρη». Ένα στατιστικό που δείχνει... απόλυση για τον Λοπετέγκι, ο οποίος γίνεται ο τρίτος προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Οι προηγούμενοι δύο που είχαν βιώσει κάτι αντίστοιχο (δηλαδή να δουν τη Ρεάλ να μην σκοράρει για τέσσερα σερί ματς υπό τις οδηγίες τους) ήταν ο Μπόσκοφ το 1982 και ο Αμάνθιο το 1985. Ο πρώτος απολύθηκε 11 μέρες αργότερα, ενώ ο δεύτερος είχε δει άμεσα την πόρτα της εξόδου από το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα