Ο Μόντριτς βγάζει 200.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει... παλιό κινητό!

Ο Μόντριτς βγάζει 200.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει... παλιό κινητό!

Gazzetta team
Ο Μόντριτς βγάζει 200.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει... παλιό κινητό!

bet365

Είναι ο κορυφαίος της περασμένης σεζόν για την UEFA. Eίναι, επίσης, ο κορυφαίος για την περασμένη σεζόν, όπως αναδείχθηκε από τη FIFA. Είναι φιναλίστ Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι από τους καλύτερους στο είδος του. Και παρ' όλα αυτά, ο Λούκα Μόντριτς δεν θέλει τα... λούσα και τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας...

Λυών – Σαχτάρ Ντόνετσκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια φωτογραφία από την πρόσφατη εκδήλωση των βραβείων της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, φανερώνει τη συσκευή που... συνεχίζει να χρησιμοποιεί ο Κροάτης χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως ν' ακολουθεί την... τάση στα κινητά τηλέφωνα και τις εξελίξεις γύρω από τις νέες συσκευές.

Για την ακρίβεια, έχει παραμείνει στο iPhone 5s κι ας μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό 200.000 ευρώ κάθε μήνα. Δεν τον απασχολεί. Τη δουλειά του να κάνει με το κινητό και τέλος.

Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει ταπεινός, όσο δείχνει. Γίνε σαν τον Μόντριτς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα