Βαλβέρδε: «Ρίσκαρα με Μέσι, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Βαλβέρδε: «Ρίσκαρα με Μέσι, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλβέρδε: «Ρίσκαρα με Μέσι, αναλαμβάνω την ευθύνη»

bet365

Σε κακό του βγήκε η απόφαση να δώσει ανάσες σε Μέσι και Μπουσκέτς, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις επιλογές του, μετά την ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο στο «Καμπ Νόου».

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δέχθηκε δριμεία κριτική με την απόφασή του ν' αφήσει στον πάγκο τον Αργεντινό και να τον βάλει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Βάσκους, όταν πλέον η ομάδα της Καταλονίας έτρεχε να συμμαζέψει την κατάσταση.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Αναλαμβάνω την ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι πίστεψα πως έπρεπε να δώσω λίγο χρόνο ξεκούρασης στον Μέσι αλλά και στον Μπουσκέτς καθώς δίνουμε τέσσερα ματς σε 10 μέρες. Έχουμε πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη με την Τότεναμ.

Πήρα το ρίσκο, όμως δεν μου βγήκε. Αν είχε λειτουργήσει διαφορετικά, τώρα δεν θα με ρωτούσατε για τον Μέσι, όμως ήρθαν διαφορετικά τα πράγματα...» ανέφερε ο Βαλβέρδε μετά το ματς με τη Μπιλμπάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα