«Μανούριασε» ξανά με διαιτητή ο Μέσι!

«Μανούριασε» ξανά με διαιτητή ο Μέσι!

Κώστας Ζάλιαρης
«Μανούριασε» ξανά με διαιτητή ο Μέσι!

bet365

Όπως το έκανε και μετά το ματςμε τη Χιρόνα, έτσι και στη λήξη της αναμέτρησης με τη Μπιλμπάο, ο Λιονέλ Μέσι έβγαλε όλο τον εκνευρισμό του στον διαιτητή, με αποτέλεσμα ν' αντικρίσει την κίτρινη κάρτα!

Ο Αργεντινός βρέθηκε στον πάγκο στη Σαββατιάτικη ισοπαλία (1-1) με τη Μπιλμπάο στο «Καμπ Νόου» και πέρασε στο ματς με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «μπλαουγκράνα» βιώνουν βαθιά αγωνιστική κρίση και ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος γι' ακόμα μια φορά. Όπως και απέναντι στη Χιρόνα, όταν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον διαιτητή, έτσι και κόντρα στους Βάσκους, κατευθύνθηκε στον ρέφερι με το σφύριγμα της λήξης κι άρχισε να γκρινιάζει για φάσεις του παιχνιδιού που θεωρούσε ότι δεν κρίθηκαν σωστά από τον διαιτητή.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σαντιάγο Ζεμ Λατρ του έλεγε συνεχώς πως «έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα», με τον Μέσι να μη σταματάει τα παράπονα και ν' αντικρίζει την κίτρινη κάρτα, ενώ τον απομάκρυνε ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της Μπαρτσελόνα, Κάρλος Ναβάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα