Πέρασαν από έλεγχο αντι-ντόπινγκ 10 ποδοσφαιριστές της Ρεάλ!

Πέρασαν από έλεγχο αντι-ντόπινγκ 10 ποδοσφαιριστές της Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πέρασαν από έλεγχο αντι-ντόπινγκ 10 ποδοσφαιριστές της Ρεάλ!

bet365

Η σημερινή, τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ατλέτικο, καθυστέρησε λόγω έκτακτης επίσκεψης από έλεγχο αντι-ντόπινγκ στο Valdebebas, με 10 ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται στο απαραίτητο τεστ!

Σεντ Ετιέν – Μονακό με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το... ντου για υποβολή σε αντι-ντόπινγκ τεστ έγινε έπειτα από εισήγηση της LaLiga, ασφαλώς δίχως να έχει επίγνωση η Ρεάλ για την επίσκεψη στο προπονητικό της κέντρο.

Δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβλήθηκαν σε έλεγχο ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο το βράδυ του Σαββάτου, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Καρβαχάλ και Οντριοθόλα θα είναι κανονικά παρόντες στα πλάνα του Λοπετέγκι, όχι όμως και ο Μαρσέλο που τελικά θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Μετά την επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα, ο Ίσκο παραβρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας αλλά απλά παρακολούθησε την προπόνηση των συμπαικτών του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα