Το έσωσε στο 93' και ανέβηκε τετράδα η Αλαβές

Gazzetta team
Το έσωσε στο 93' και ανέβηκε τετράδα η Αλαβές

bet365

Οι Βάσκοι έκλεψαν στις καθυστερήσεις το 1-1 κόντρα στη Χετάφε και βρέθηκαν παρέα με τους μεγάλους. Νίκη (2-1) με ανατροπή για τη Βαγιαδολίδ κόντρα στη Λεβάντε.

Αμφότερες ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αλλά για την Αλαβές η υπόθεση είναι τέλεια μέχρι τώρα. Αυτή τη φορά μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το τρίποντο, υποδεχόμενη τη Χετάφε, αλλά τουλάχιστον έκλεψε τον βαθμό με το 1-1 στο 93'. Αρχικά ο Ιμπάι Γκόμεθ αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους (41'), με τον Ν'Ντιαγιέ να κάνει το 0-1 (80') με γκολάρα για τους φιλοξενούμενους και τον Καγιέρι να οδηγεί την ομάδα του στην ισοπαλία. Εάν οι γηπεδούχοι νικούσαν, θα έπιαναν στην κορυφή Ρεάλ και Μπάρτσα. Ακόμα κι έτσι όμως θεωρείται εξαιρετικό το ότι οι Βάσκοι θα κοιμηθούν αυτή την αγωνιστική στην τετράδα.

Την ίδια στιγμή η Βαγιαδολίδ έπαιρνε τη δεύτερη νίκη της, επικρατώντας 2-1 της κακής Λεβάντε. Αυτή μάλιστα ήρθε με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν με τον Ποστίγο (47'), αλλά μετά την ισοφάριση του Ουνάλ (50'), η Λεβάντε έμεινε με παίκτη λιγότερο και τελικά ηττήθηκε με το γκολ του Νάτσο Μαρτίνεθ (56').

 

LA LIGA Τελευταία Νέα