Χιμένεθ: «Ήταν σκληρό να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει με τον Άγιαξ και εγώ με την Εξτρεμαδούρα»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Ήταν σκληρό να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει με τον Άγιαξ και εγώ με την Εξτρεμαδούρα»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία, όπου επανέλαβε ότι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ισπανία και ότι τον πόνεσε που έβλεπε την ΑΕΚ να αγωνίζεται στο Champions League χωρίς αυτόν στον πάγκο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εμπολι – Μιλαν και σούπερ αποδόσεις από τη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας, μιλώντας στην AS, ανέφερε ότι με πόνο καρδιάς άφησε την ΑΕΚ το καλοκαίρι και πως ήταν πολύ σκληρό για τον ίδιο να βλέπει την Ένωση να αγωνίζεται στο Champions League με τον Άγιαξ ενώ εκείνος αντιμετώπιζε με την ομάδα των Καναρίων Νήσων την Εξτρεμαδούρα για τη Segunda Division.

«Η αλήθεια είναι ότι μου κόστισε πολύ, ειλικρινά, αλλά ήδη το έχω ξεπεράσει. Ήρθα από την Ελλάδα με πόνο στη καρδιά, κοιτάζοντας πόσα πολλά μου έδωσε η ΑΕΚ. Στην αρχή, ήταν σκληρό να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει με τον Άγιαξ στο Champions League και εγώ, με όλο τον σεβασμό, με την Εξτρεμαδούρα, για τη Segunda Division. Αλλά έπρεπε να επιστρέψω στην Ισπανία», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα