Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχασαν ξανά ίδια μέρα μετά από 3,5 χρόνια (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχασαν ξανά ίδια μέρα μετά από 3,5 χρόνια (vids)

bet365

Η μια δέχθηκε δύο γκολ σε 71 δευτερόλεπτα. Η άλλη, τρία σε ένα ημίχρονο, λίγη ώρα μετά. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα την «πάτησαν» την ίδια μέρα στη La Liga, κάτι που είχε συμβεί ξανά τον Ιανουάριο του 2015.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - Λεβαδειακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «μπλαουγκράνα» αν και προηγήθηκαν απέναντι στη Λεγανές με τον Κουτίνιο, είδαν τα πάντα να ... μαυρίζουν και έπαθαν «μπλακ-άουτ» που οδήγησε σε μια από τις πιο απογοητευτικές ήττες της χρονιάς. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό το 2-1 ήρθε από την ουραγό και μάλιστα με ανατροπή.

Η, δε, Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε με κάτω τα χέρια από τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο και τους Ανδαλουσιανούς να στέλνουν για ύπνο τους παίκτες του Λοπετέγκι...

Μαζί, οι δύο «αιώνιοι» της La Liga, είχαν ηττηθεί πάλι πριν από 3 χρόνια και 8 μήνες.

Συγκεκριμένα, την 4η Ιανουαρίου του 2015 η «βασίλισσα» είχε φύγει από το «Μεστάγια» με το εις βάρος της 2-1 από τη Βαλένθια, με τις «νυχτερίδες» να κάνουν το come-back μετά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο.

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα είχε επισκεφθεί το Ανοέτα, όμως εκεί, ένα αυτογκόλ του Ζόρντι Άλμπα από το 2ο λεπτό ήταν αρκετό για να διαμορφωθεί το 1-0 υπέρ της Σοσιεδάδ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα