Πήρε βαθμό με Άσπας στο Μεστάγια η Θέλτα (vid)

Gazzetta team
Πήρε βαθμό με Άσπας στο Μεστάγια η Θέλτα (vid)

bet365

Σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα πήρε η Θέλτα, ισοφαρίζοντας με τον Άσπας στο 82' (1-1) την Βαλένθια στο Μεστάγια.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εμπολι – Μιλαν και σούπερ αποδόσεις από τη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τι και αν η Βαλένθια είχε τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε, έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα; Στο τέλος αυτή που πανηγύρισε ήταν η Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μεστάγια, σε μια αναμέτρηση που οι αντίπαλοί τους ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημά της.

Οι «νυχτερίδες» όπως αναφέραμε ήταν καλύτερες και προηγήθηκαν με τον Μπατσουαγί στο 25', ενώ σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν τον έλεγχο και βρέθηκαν κοντά στο 2-0 χωρίς να τα καταφέρουν. Η Θέλτα όμως κατάφερε να χτυπήσει στο 82' και με τον Άσπας που δεν σταματά να σκοράρει πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την ισοπαλία αυτή η Βαλένθια παρέμεινε στην 15η θέση με μόλις 5 βαθμούς, συνεχίζοντας την κακή πορεία της στο φετινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ η Θέλτα έφτασε τους 9 βαθμούς και παρέμεινε στην 6η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα