Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

bet365

Οι Σεβιγιάνοι έκαναν την τέλεια εμφάνιση και από το ημίχρονο καθάριζαν 3-0 την πιο... αόρατη σύγχρονη Ρεάλ, που δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο και πέταξε την ευκαιρία κορυφής. Και τώρα έχει την Ατλέτικο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι περισσότεροι φίλοι της θα αναπόλυσαν τον Κριστιάνο. Ετσι γίνεται στις ήττες. Μόνο που το πρόβλημα αυτής της Ρεάλ δεν ήταν η δική του απουσία, μα η απουσία όλης της ομάδας, σε όλες τις γραμμές. Αυτή που εμφανίστηκε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» έμοιαζε περισσότερο με ταλαίπωρη μικρομεσαία ομάδα βετεράνων και δεν κουβαλούσε ούτε ένα ψήγμα της λάμψης της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Αντιθέτως, η Σεβίλλη τα έκανε όλα τέλεια. Τα πάντα της βγήκαν, αποδέχτηκε τα δώρα των αντιπάλων και ήδη από το ημίχρονο είχε φτάσει στο εκπληκτικό 3-0.

Οι Μαδριλένοι είχαν στο ματς όλα μαζί τα αρνητικά. Μία ταλαιπωρία, παντελή έλλειψη ζωντάνιας, κεφιού, δύναμης να το παλέψουν. Από το ξεκίνημα οι Σεβιγιάνοι μπήκαν με... όλα και έβγαζαν τρελό γκάζι. Το πλάνο τους λειτούργησε τέλεια και αφού προειδοποίησε δύο φορές ο Μπεν Γιεντέρ, ήρθε το διπλό χτύπημα από τον εξαιρετικό στην Ισπανία, Αντρέ Σίλβα (6 γκολ ήδη). Στο 17' μετά από λάθος στο κέντρο, ο Χεσούς Νάβας έδωσε πάρε βάλε στον Πορτογάλο φορ που πλάσαρε με τη μία για το 1-0.

Στο 22' ήταν ο Μπεν Γιεντέρ που έτρεξε στην κόντρα το μισό γήπεδο, ο Κουρτουά τον νίκησε, μα στην επαναφορά ο Αντρέ Σίλβα δεν λάθεψε. Πλέον η Ρεάλ έπρεπε να τρέξει. Αντέδρασε με το σουτ του Μπέιλ στο αριστερό δοκάρι (23'), με τον Βάσκες να απαντάει με οριζόντιο (33'). Και στο 39' σε φάση διαρκείας ο Μπεν Γιεντέρ πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας, για να κλειδώσει το 3-0 με προβολή.

Στην επανάληψη οι Μερένγκες θέλησαν να πιέσουν. Ο Μόντριτς βρήκε δίχτυα (53'), μα το VAR του το ακύρωσε. Ο Μπέιλ προσπάθησε 4-5 φορές ακόμα, αλλά είτε τον νικούσε ο πολύ καλός Βάτσλικ, είτε αστοχούσε εκείνος. Κι ο Κουρτουά είχε δύο δυνατές επεμβάσεις, βοηθώντας να μην γράψει τίποτα τρελό το κοντέρ. Και το 3-0 πάντως σοβαρά βαρύ είναι. Περισσότερο από το σκορ είναι η εμφάνιση τρομάζει.

Η Ρεάλ όχι μόνο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αποτυχία της Μπαρτσελόνα και να μείνει μόνη στην κορυφή, αλλά προβλημάτισε όσο δεν πάει ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Ατλέτικο. Οσο για την εκπληκτική Σεβίλλη, μετράει έξι νίκες στις επτά πρόσφατες επισκέψεις της Βασίλισσας στα μέρη της.

* Από το 80' η Ρεάλ έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Μαρσέλο και είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές!

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Κίερ, Γκόμεθ, Καρίτσο, Αράνα (85' Νολίτο), Χεσούς Νάβας, Μπανέγα (90' Ρόκε Μέσα), Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ (59' Προμές), Αντρέ Σίλβα

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Νάτσο (59' Λούκας Βάθκεθ), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (70' Θεμπάγιος), Ασένσιο, Μπέιλ, Μπενζεμά (59' Μαριάνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα