Υπερασπίστηκε Μέσι και Κριστιάνο ο Βαλβέρδε

Κώστας Ζάλιαρης
Υπερασπίστηκε Μέσι και Κριστιάνο ο Βαλβέρδε

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμπλεξε με λέξεις όπως «ντροπή» και «ασέβεια» που χρησιμοποίησαν άλλοι για την απουσία των Μέσι και Κριστιάνο από το gala της FIFA και τόνισε πως... ήταν δικαίωμά τους αν θα βρίσκονταν ή όχι στην εκδήλωση των βραβείων στο Λονδίνο.

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και ive alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση, τόσο του δικού του ποδοσφαιριστή, όσο και του μέχρι πρότινος αντίζηλού του και νυν αστέρα της Γιουβέντους να μην ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα για τα βραβεία της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι δυο τους, βρέθηκαν απλά στην κορυφαία 11άδα της FIFPro, με τον Κριστιάνο να τερματίζει δεύτερος πίσω από τον Μόντριτς και πάνω από τον Σαλάχ στην τελική τριάδα για τον καλύτερο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

«Όταν γίνεται ένα... πάρτι, τότε έχεις το δικαίωμα να καλέσεις όποιον θέλεις. Όπως επίσης όταν είσαι καλεσμένος, έχεις το δικαίωμα είτε να πας κανονικά, είτε να το αποφύγεις. Αυτό έχω να πω εγώ. Είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να κάνετε στους ποδοσφαιριστές από εκεί και πέρα...» ήταν το σχόλιο του Βαλβέρδε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα