Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Gazzetta team
Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League βρέθηκε να κυνηγάει το 0-2 από την Μπιλμπάο, αλλά με παίκτη περισσότερο επέστρεψε στο 2-2.

Σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη στο Φάληρο ο Κίκε Σετιέν έκανε και πάλι σημαντικό rotation. Και αυτή τη φορά όμως δεν νίκησε η ομάδα του. Μάλιστα ο βαθμός (2-2) που πήρε, θα πρέπει να τον αφήνει και ικανοποιημένο, καθώς η Αθλέτικ είχε βρεθεί να προηγείται 0-2 από πολύ νωρίς.

Το πλασέ του Ινιάκι Ουίλιαμς (7’) και το φοβερό χαμηλό διαγώνιο του Ραούλ Γκαρθία έδωσαν σοβαρό προβάδισμα στους Βάσκους. Ωστόσο, στο 45’ αποβλήθηκε ο Σουσαέτα και εκεί γύρισε η εικόνα του αγώνα. Το μακρινό σουτ του Μπαρτρά 51’) και το κοντινό του Κανάλες (68’) έφεραν τον αγώνα στα ίσα και την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να παλεύει, μα να μην φτάνει στην ολική ανατροπή και να μένει με ένα τρίποντο σε έξι αγωνιστικές (4 ισοπαλίες).

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Φίρπο (62’ Τέγιο), Γκουαρδάδο, Λο Σέλσο (65’ Μορόν), Κανάλες, Φρανθίς (78’ Ινούι), Σανάμπρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα