Ομόφωνη έγκριση για το νέο «Μπερναμπέου»!

Ομόφωνη έγκριση για το νέο «Μπερναμπέου»!

Ομόφωνη έγκριση για το νέο «Μπερναμπέου»!

Με 1.017 θετικές ψήφους εγκρίθηκε ομόφωνα στο ιστορικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης η αναδιαμόρφωση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έναντι 575 εκατ.ευρώ!

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής ανάμεσα στα socios μέλη του κλαμπ της Μαδρίτης, τέθηκε σε ψηφοφορία το πρότζεκτ του απόλυτου εκσυγχρονισμού του γηπέδου της ομάδας, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να δηλώνει πως με αυτό το πλάνο, ο σύλλογος πλέον βαδίζει σε άλλη βάση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το δάνειο των 575 εκατ.ευρώ και ο τρόπος αποπληρωμής του σε συνεργασία με δύο επιχειρηματικά fund και συγκεκριμένο και υπολογισμένο σχέδιο εσόδων, έλαβε 1.017 θετικές ψήφους έναντι των μόλις 57 αρνητικών και των 23 απουσιών, έτσι ώστε να προχωρήσει το... διαστημικό πλάνο για την τεράστια αλλαγή του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και της εγκατάστασης μεταλλικού σκέπαστρου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα έργα θα ξεκινήσουν στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου και θα διαρκέσουν 3,5 χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, μαζί με το νέο tour των επισκεπτών στο γήπεδο μόλις αυτό ολοκληρωθεί, τη νέα μπουτίκ της ομάδας και τις νέες υπηρεσίες που θα μπορούν ν' απολαμβάνουν οι οπαδοί, θα μπαίνουν στα ταμεία της Ρεάλ περί τα 150 εκατ.ευρώ ετησίως!

Best of internet