Ο λόγος που στη Ρεάλ αποφάσισαν να πουλήσουν τον Κριστιάνο

Κώστας Ζάλιαρης
Ο λόγος που στη Ρεάλ αποφάσισαν να πουλήσουν τον Κριστιάνο

bet365

Όταν κατάλαβαν ότι στα 33 του δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν περισσότερα από 100 εκατ.ευρώ, στη Ρεάλ Μαδρίτης πήραν την απόφαση να πουν το «ok» στη Γιουβέντους για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως παραδέχθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο CR7 εννοείται πως έχει ακόμα πάρα πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα που ανήκει.

Η ηλικία, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις δυνάμεις του, είναι απλά ένας αριθμός.

Παρ' όλα αυτά, στη Ρεάλ έπρεπε να φροντίσουν για το ταμείο τους. Έτσι, υπολογίζοντας πως στα 33 του χρόνια και με δεδομένη την πρόθεση αποχώρησής του, δεν θα μπορούσε να φέρει πλέον τεράστιες προτάσεις, μόλις έφτασε εκείνη των 100 εκατ.ευρώ από τη Γιουβέντους, ίσως να... μην υπήρχε άλλη επιλογή για τους «μερένχες».

«Όταν καταλάβαμε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μας συμβεί, τότε αποφασίσαμε να συμφωνήσουμε με τη Γιουβέντους. Δεν είχαμε προτάσεις και αυτό το ποσό ήταν το μεγαλύτερο που μπορούσαμε ν' αποσπάσουμε. Από τη στιγμή που ήθελε κι αυτός να φύγει, έτσι έγινε...» ήταν τα λόγια του Πέρεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα