«Θα περιμένουμε απάντηση του Βαλβέρδε μέχρι τον Μάρτιο»

«Θα περιμένουμε απάντηση του Βαλβέρδε μέχρι τον Μάρτιο»

Κώστας Ζάλιαρης
«Θα περιμένουμε απάντηση του Βαλβέρδε μέχρι τον Μάρτιο»

bet365

Στη Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να χάσουν χρόνο αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο και γι' αυτό του έδωσαν διορία μέχρι και τον Μάρτιο...

Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» και την εκπομπή «El Transistor», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Έχει ακόμα οψιόν γι' ακόμα μια σεζόν στην ομάδα μας. Εμείς θα τον θέλαμε μαζί μας γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του. Χρησιμοποιεί απόλυτα σωστά όσα γνωρίζει και όσα έχει πετύχει στην προπονητική. Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διορία, αλλά θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να μάθουμε τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα