Ο Γκριεζμάν τοποθετεί τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο

Gazzetta team
Ο Γκριεζμάν τοποθετεί τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Ρονάλντο

bet365

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν εκτιμά ότι ήδη βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα τονίζει ότι έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στη συνέντευξη που έδωσε στην AS ο Αντουάν Γκριεζμάν, εκτός από το «όχι» που είπε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, κλήθηκε να απαντήσει και στο ερώτημα σχετικά με το αν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο απάντησε καταφατικά και μάλιστα πρόσθεσε ότι έχει τη δυνατότητα να πετύχει ακόμα περισσότερα.

«Ναι, νομίζω πως ναι. Και ξέρω ότι κι άλλοι παίκτες πρόκειται να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο σίγουρα. Αλλά επίσης ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Θέλω να βελτιωθώ, θέλγω να κερδίζω και θέλω να συνεχίσω έτσι, παίζοντας με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ο Γκριεζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα