Λεγανές - Βιγιαρεάλ 0-1

Gazzetta team
Λεγανές - Βιγιαρεάλ 0-1

bet365

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Λεγανές και πήρε το πρώτο της τρίποντο για τη φετινή σεζόν, αφήνοντας την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βιγιαρεάλ και Λεγανές είχαν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, με έναν μόλις βαθμό έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Primera Division και ειδικότερα για το «Κίτρινο Υποβρύχιο», όπου οι βλέψεις είναι υψηλότερες, το τρίποντο το κυριακάτικο μεσημέρι στη Μαδρίτη έμοιαζε... επιβεβλημένο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα (ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς) ήταν εκείνη που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και ειδικότερα με δύο κεφαλιές του Καρίγιο στα τελευταία λεπτά, με τον Ασένχο στην πρώτη περίπτωση να αποκρούει και την μπάλα να περνάει μόλις άουτ στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Αργεντινού φορ.

Ο Καρίγιο, έμελλε να είναι ο... μοιραίος για τη Λεγανές, καθώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49') χτύπησε πολύ άσχημα το πέναλτι. Κι αφού δεν σκόραρε, στη συνέχεια η Λεγανές τιμωρήθηκε, με τον Κάρλος Μπάκα που είχε περάσει ως αλλαγή να ανοίγει το σκορ με γυριστή κεφαλιά στο 65' και να δίνει έτσι τη νίκη στη Βιγιαρεάλ. Στις καθυστερήσεις η Λεγανές σκόραρε με κεφαλιά του Σάντος, ωστόσο το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για το «Κίτρινο Υποβρύχιο» που... ξεκόλλησε από τα βράχια, τη στιγμή που η Λεγανές παραμένει ουραγός του βαθμολογικού πίνακα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα