Πρώτα δέχεται γκολ, μετά «ξυπνάει» στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα

Πρώτα δέχεται γκολ, μετά «ξυπνάει» στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτα δέχεται γκολ, μετά «ξυπνάει» στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα

bet365

Όπως το έκανε και τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, έτσι και φέτος, η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ από τη Σοσιεδάδ για να πάρει κάτι από το ματς του «Ανοέτα».

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν με μεγάλη δυσκολία στο 4x4 στη φετινή La Liga με τα γκολ των Σουάρες και Ντεμπελέ, το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν αρκετά κακή και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 12ο λεπτό με τέρμα του Ελουστόντο.

Λάρισα - Παναθηναϊκός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τόσο τη σεζόν 2016-2017 όσο και στην περσινή, οι Καταλανοί ήταν εκείνοι που πρώτοι μάζεψαν τη μπάλα από τα δίχτυα τους για να μοχθήσουν και να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Σοσιεδάδ.

Τον Νοέμβρη του 2016 ήταν ο Λιονέλ Μέσι εκείνος που ξελάσπωσε την ομάδα του όταν ο Γουίλιαμ Ζοσέ είχε βάλει μπροστά τους Βάσκους, ενώ τον Ιανουάριο του 2018, το «Ανοέτα» ίσως και να πίστεψε ότι θα πανηγύριζε μια μεγάλη νίκη με το σκορ στο 2-0 από το 34', ωστόσο, η Μπαρτσελόνα έκανε αντεπίθεση διαρκείας και σκόραρε τέσσερις φορές για το τελικό 4-2.

Στο ενδιάμεσο από αυτά τα δύο ματς, είχε μεσολαβήσει και μια αναμέτρηση Κυπέλλου, τον Ιανουάριο του 2017, την οποία οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει με πέναλτι του Νεϊμάρ (1-0).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα