Έκαναν έλεγχο στο γήπεδο της Ράγιο, χοροπηδώντας πάνω στην εξέδρα! (vid)

Έκαναν έλεγχο στο γήπεδο της Ράγιο, χοροπηδώντας πάνω στην εξέδρα! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έκαναν έλεγχο στο γήπεδο της Ράγιο, χοροπηδώντας πάνω στην εξέδρα! (vid)

bet365

Οι εργασίες ώστε να κριθεί ασφαλές το «Βαγιέκας» και να επιστρέψει στο τέλος του μήνα η Ράγιο Βαγιεκάνο στο γήπεδό της, ήταν απόλυτα... σουρεαλιστικές, αφού εργάτες άρχισαν να χοροπηδούν για να ελέγξουν τη σταθερότητα της εξέδρας!

Έπειτα από το παιχνίδι με τη Σεβίλλη στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και την έκτακτη Συνέλευση των ανθρώπων της Ράγιο, είχε αποφασιστεί να μην διεξαχθεί άλλο ματς στο «Βαγιέκας» μέχρι το τμήμα της εξέδρας που φάνταζε επικίνδυνο για να φιλοξενήσει κόσμο, να ήταν απόλυτα ασφαλές και σταθερό.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ένας εκ των κατοίκων που διαμένουν κοντά στο γήπεδο και βρίσκονται σε αρκετά ψηλό όροφο, έβγαλε βίντεο με το κινητό του τη στιγμή που... εργάτες άρχισαν να χοροπηδούν για να δουν τις ταλαντώσεις που προκαλούνται στο κομμάτι της εξέδρας το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο!

Πάντως, βάσει προγράμματος που μέχρι στιγμής δεν έχει ανατραπεί, η Ράγιο θα επιστρέψει στην έδρα της, στο ματς με την Αλαβές το Σάββατο 22 του μηνός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα