Σιμεόνε: «Χωρίς Κριστιάνο, δεν υστερούμε από τη Ρεάλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Σιμεόνε: «Χωρίς Κριστιάνο, δεν υστερούμε από τη Ρεάλ»

bet365

Ένας τεράστιος... βραχνάς για την ομάδα του κάθε φορά που αντιμετώπιζε τη Ρεάλ, πλέον αποτελεί παρελθόν. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν σαφής και ξεκάθαρος για τη δυναμική που αποκτά πλέον η Ατλέτικο απέναντι στη συμπολίτισσά της, από την οποία αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ισλανδία – Βέλγιο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο κόουτς των «ροχιμπλάνκος», μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε πως η μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στη Γιουβέντους, μόνο καλό μπορεί να κάνει στη δική του ομάδα αλλά και τους αντιπάλους της Ρεάλ, από τη στιγμή που ο CR7 έκανε σχεδόν πάντοτε τη διαφορά.

«Ναι, δίχως αμφιβολία, χωρίς τον Κριστιάνο δεν υστερούμε από τη Ρεάλ. Φτάνουμε στο επίπεδό της...» είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που σχολίασε και τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος γι' ακόμα ένα καλοκαίρι έφτασε κοντά στην αποχώρηση από την Ατλέτικο.

«Σας ορκίζομαι ότι ουδέποτε φοβήθηκα ότι θα έφευγε. Είχαμε μιλήσει γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο από το Λος Άντζελες που βρισκόταν. Δεν σκεφτόμουν ότι θα τον δω στη Μπαρτσελόνα ή σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν ανησύχησα ούτε μια στιγμή» είπε ο «Τσόλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα