Συστάσεις σε Πικέ από Μπαρτσελόνα

Συστάσεις σε Πικέ από Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Συστάσεις σε Πικέ από Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καλέσει τον Ζεράρ Πικέ για να συζητήσουν τις εξωγηγπεδικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τη Mundo Seportivo στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν δει με πολύ καλό μάτι τις εξωγηπεδικές δραστηριότητες του Ζεράρ Πικέ.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα «τρέχει» την εταιρία παραγωγής, η οποία πρόσφατα κάλυψε και το ντοκιμαντέρ για τον Αντουάν Γκριεζμάν, στο οποίο ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση της Μπάρτσα για να παραμείνει στους «Ροχιμπλάνκος».

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Παράλληλα, ο Πικέ έχει και άλλες δραστηριότητες τελευταία εκτός ποδοσφαίρου, όπως αυτή που αφορά τη συμμετοχή του σε τουρνουά πόκερ.

Έτσι, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα συναντήσει τον Πικέ στο προσεχές διάστημα προκειμένου να του κάνει συστάσεις, ώστε να είναι πολύ προσεκτικός όσον αφορά την εικόνα του σε σχέση και με τον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πικέ πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Καμπ Νου ως το καλοκαίρι του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα