Αποσύρθηκε και έγραψε μήνυμα λατρείας στη Σεβίλλη ο Ναβάρο

Κώστας Ζάλιαρης
Αποσύρθηκε και έγραψε μήνυμα λατρείας στη Σεβίλλη ο Ναβάρο

bet365

Τους τίτλους της επαγγελματικής του καριέρας έριξε ο Φερνάντο Ναβάρο, που μπορεί να μην αποσύρθηκε με τη φανέλα της αγαπημένης του Σεβίλλης, αλλά την αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο στην ανακοίνωση της απόσυρσής του.

Ουαλία - Ιρλανδία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ράμσεϊ σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 36χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, βρισκόταν στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τα τελευταία χρόνια, είχε μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν αποφάσισε ν' αποσυρθεί.

Έχοντας βρεθεί στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα από μικρή ηλικία, ο Ναβάρο ερωτεύτηκε τη Σεβίλλη και αγωνίστηκε για τον σύλλογο της Ανδαλουσίας από το 2008 έως και το 2015!

Ήταν εκείνος που με το περιβραχιόνιο του αρχηγού σήκωσε στον ουρανό της Βαρσοβίας το τέταρτο Europa League των Σεβιγιάνων, πριν από μια τριετία.

«Σεβίλλη μου... Εκεί γεννήθηκαν και τα τρία μου παιδιά. Δεν θα καταφέρω ποτέ να σε ευχαριστήσω όσο πρέπει για όσα μου χάρισες. Εκεί πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και αισθάνθηκα τεράστια αγάπη» ήταν το μήνυμά του μέσω social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα