Γκολ σε 16 διαδοχικές σεζόν ο Χοακίν, ξεπερνά Μέσι και Ράμος!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκολ σε 16 διαδοχικές σεζόν ο Χοακίν, ξεπερνά Μέσι και Ράμος!

bet365

Χαρίζοντας την τεράστια νίκη στη Μπέτις απέναντι στη Σεβίλλη με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο πολύπειρος Χοακίν χρίστηκε σκόρερ για 16η διαδοχική σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, ξεπερνώντας τις επιδόσεις των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος!

Πόρτσμουθ – Τζίλιγχαμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 37χρονος μέσος, πανηγύρισε την 200η προσωπική του νίκη στην πρώτη κατηγορία, όντας πλέον ο τρίτος Ανδαλουσιανός που φτάνει σε αυτό τον αριθμό πίσω από τον κορυφαίο Σέρχιο Ράμος (288) και τον Φερνάντο Ιέρο (276), ενώ μάλιστα, έγινε και ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Μπέτις στον 21ο αιώνα, πίσω από τον Ρούμπεν Κάστρο που έχει μετρήσει 77 τέρματα.

Το φετινό του γκολ στο πρόσφατο ντέρμπι της Σεβίλλης, ήταν αυτό με το οποίο πλέον έχει σκοράρει σε 16 σερί αγωνιστικές περιόδους στο κορυφαίο επίπεδο (9 με τη Μπέτις, 5 με τη Βαλένθια και 2 με τη Μάλαγα), ενώ θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και τις δύο χρονιές στη Serie A με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Οι Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι, ακολουθούν με 15 διαδοχικές περιόδους που έχουν βρει το δρόμο για τα δίχτυα στη La Liga...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα