Τρομερή ανάλυση από οπαδό της Ρεάλ για τον Μέσι και την απλότητα που «χαζεύει» τους αντιπάλους του (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερή ανάλυση από οπαδό της Ρεάλ για τον Μέσι και την απλότητα που «χαζεύει» τους αντιπάλους του (pic)

bet365

Στο συμπέρασμα πως ο Λιονέλ Μέσι κάνει τα πιο απλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά άρτια εκτελεσμένα και στο καταλληλότερο χρονικό σημείο, κάνοντας τους αντιπάλους του να ρεζιλεύονται, κατέληξε φίλος της Ρεάλ σε τρομερό σχόλιό του μετά το πρώτο γκολ του Αργεντινού στο ματς με την Ουέσκα.

Αλμερία - Μάλαγα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» με μια πανέμορφη ντρίμπλα έφυγε μόνος του στην περιοχή από δεξιά και σούταρε διαγώνια για να ισοφαρίσει προσωρινά, το απόγευμα της Κυριακής στο «Καμπ Νόου», προτού πετύχει ακόμα ένα και μοιράσει δυο ασίστ για να φτάσει η ομάδα του μέχρι και το διαστημικό 8-2.

Σε ιστοσελίδα που ενημέρωνε για την εξέλιξη της αναμέτρησης, φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης διέθεσε λίγα λεπτά για να γράψει αυτό ακριβώς που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή για τον άνθρωπο τον οποίο βλέπει συνεχώς να «πληγώνει» την ομάδα του, με το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε να είναι... το πιο απλό.

«Αυτό που με εξοργίζει με τον Μέσι είναι το πόσο απλά κάνει να φαίνονται τα πράγματα στο γήπεδο. Κάνει την πιο απλή προσποίηση στον αντίπαλο κι όμως τον αφήνει πεσμένο να διώχνει το χορτάρι από το σορτσάκι του.

Δεν κάνει ποτέ εντυπωσιακές ντρίμπλες, απλά επιλέγει με τις κινήσεις του σώματός του να σε ξεγελά. Η παραμικρή επαφή του με τη μπάλα είναι η πιο απλή, αλλά γίνεται στο καταλληλότερο timing και στην καταλληλότερη κατεύθυνση.

Είναι εξωπραγματικό! Τον βλέπεις και σε κάνει να νιώθεις ότι οι αμυντικοί είναι χαζοί για τους κάνει ένα απλό κόλπο, αλλά μετά σκέφτεσαι τον Ζερόμ Μπόατενγκ που κατέληξε να σέρνεται στο γρασίδι. Όσο κι αν θεωρείται κανείς παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής, ο Μέσι θα τον κάνει να... κυνηγά φαντάσματα.

Το μισώ αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορώ να μην το αναγνωρίσω και να του προσφέρω τον σεβασμό μου...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα