Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Gazzetta team
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

bet365

Η Θέλτα νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και έφτασε τους 7 βαθμούς, καταφέρνοντας να.. βραχυκυκλώσει την ομάδα του Σιμεόνε, η οποία έχασε με αποβολή τον Σάβιτς.

Σπουδαία νίκη στο Μπαλαϊδος για την ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ, που κατάφερε να περιορίσει τους Μαδριλένους και να χτυπήσει τις κατάλληλες στιγμές! H Θέλτα περίμενε την Ατλέτικο και έψαχνε τις αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας στο 9' και στο 13' να ανησυχήσει την άμυνα των ροχιμπλάνκος. Στο 19' Ο Άσπας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Όμπλακ, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 26' ήρθε η σειρά της Ατλέτικο, με τη μπάλα να περνάει πολύ κοντά στο δοκάρι του Σέρχιο έπειτα από το σουτ του Γκριζμάν. Ο Γάλλος βρήκε στο 38' τον Κορέα, ο οποίος έκανε μια άστοχη σέντρα-σουτ, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν χωρίς αποτέλεσμα πριν το ημίχρονο, το οποίο έληξε χωρίς πολλές ευκαιρίες και με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος, ο ο Μάξι Γκόμες εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Γοδίν και έβαλε τη Θέλτα μπροστά στο σκορ. Και πριν οι ροχιμπλάνκος προλάβουν να αντιδράσουν, ο Ιάγο Άσπας έκανε το 2-0 στο 53'. Ο 31χρονος Ισπανός κινήθηκε ανάμεσα σε Γοδίν και Χιμένες στο ύψος του πέναλτι και τελείωσε ιδανικά τη φάση, μετά από σέντρα από τα δεξιά. Η ομάδα του Βίγκο βρήκε δίχτυα και στο 70', αλλά ο Καμπράλ ήταν οφσάιντ και έτσι το 2-0 διατηρήθηκε, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR. Είκοσι λεπτά πριν τη λήξη, ο Σάβιτς άφησε την ομάδα του με δέκα, καθώς είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ατλέτικο έγινε πιο πιεστική με τις αλλαγές του Σιμεόνε, όμως η Θέλτα άντεξε, έβγαλε μια ακόμα καλή φάση στο 80' που έσωσε ο Όμπλακ και κράτησε το προβάδισμα και στα 7 λεπτά των καθυστερήσεων, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, καθώς ο Γκριζμάν δεν κατάφερε να πετύχει στο τέλος το γκολ της... τιμής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα