Οι οκτώ παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται ακόμη στον «αέρα»

Οι οκτώ παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται ακόμη στον «αέρα»

Gazzetta team
Οι οκτώ παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται ακόμη στον «αέρα»

bet365

Οκτώ ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Ζουλέν Λοπετέγκι πρέπει να πάρει αποφάσεις για ισάριθμους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, μα όχι απαραίτητα και στα πλάνα του.

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών είναι αυτό που διανύουμε, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε τον πάγκο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε στη Γιουβέντους και η μεγάλη ομάδα των «μπλάνκος» που κατέκτησε την Ευρώπη ολοκληρωτικά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έκλεισε τον «κύκλο» της.

Μεταξύ των αλλαγών που πρόκειται να ξεκαθαρίσουν το «τοπίο» για τη νέα «έκδοση» των Μαδριλένων περιλαμβάνεται και το μέλλον παικτών που είτε επέστρεψαν από δανεισμό, είτε αποκτήθηκαν φέτος, είτε βρίσκονται στο ρόστερ από πέρυσι και πλέον θα ληφθεί απόφαση για τη χρησιμότητά τους.

Συγκεκριμένα, η AS βάζει στη συγκεκριμένη κατηγορία τους εξής:

Αντρίγι Λουνιν: Ο 19χρονος Ουκρανός στόπερ έπαιξε για 84’ στα φιλικά της «βασίλισσας» στο International Champions Cup και στο Trofeo Bernabeu. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει η Λεγανές και η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Κίκο Κασίγια: Η έλευση του Τιμπό Κουρτουά τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης της φανέλας του βασικού και πίσω από τον Βέλγο, αλλά και τον Κέιλορ Νάβας. Ο δανεισμός του φαίνεται πως θα αποτελέσει τη λύση, με τη Λεγανές και τη Σεβίλλη να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Λούκα Ζιντάν: Ο γιος του Ζινεντίν δεν ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του, συνεχίζοντας στους «μερένγχες» μέχρι νεοτέρας. Η Έλτσε «γλυκοκοιτάζει» τον 20χρονο τερματοφύλακα, που πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ζεσούς Βαγιέχο: Ο αμυντικός από τη Σαραγόσα φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται στο Μπερναμπέου τα νέα σεζόν, καθώς δεν έπεισε ούτε τον Ζιντάν πέρυσι πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Φάμπιο Κοεντράο: Ο Πορτογάλος αποτελεί «βραχνά» εδώ και χρόνια για τη Ρεάλ, που τον έχει παραχωρήσει δανεικό τις τρεις τελευταίες σεζόν (2 στη Μονακό και 1 στη Σπόρτινγκ). Το συμβόλαιο του 30χρονου ολοκληρώνεται του χρόνου και δεν θα παίξει ούτε φέτος με τα «λευκά».

Μάρκος Γιορέντε: Πολλοί εκτίμησαν πως με τον Λοπετέγι ο 23χρονος μέσος θα είχε τύχη, όμως τελικά αυτό φαντάζει δύσκολο, αφού μπροστά του υπάρχουν οι Καζεμίρο και Θεμπάγιο. Η Βιγιαρεάλ, η Εσπανιόλ και η Αλαβές έχουν ενδιαφερθεί.

Βινίσιους: Ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο αποκτήθηκε φέτος, όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν θα αγωνιστεί φέτος με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ, αλλά με τη δεύτερη, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. «Έλαμψε» φέτος στα φιλικά της «βασίλισσας», όμως δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή στον τελικό του UEFA Super Cup.

Μπόρχα Μαγιοράλ: Ο νεαρός επιθετικός έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει και τη νέα σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ, αν και όπως γράφουν οι Ισπανοί, ο Λοπετέγι δεν έχει καταλήξει για την περίπτωσή του. Η Αλαβές έχει ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσει ως δανεικό και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί το μέλλον του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα