«Εμπλοκή» δίχως… ανησυχία για Τόσκα

«Εμπλοκή» δίχως… ανησυχία για Τόσκα

«Εμπλοκή» δίχως… ανησυχία για Τόσκα

bet365

Με δηλώσεις του στη Ρουμανία Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι υπάρχει μια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλίν Τόσκα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν να ανησυχούν…

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Θα μπορούσα να πω ότι είμαστε ΟΚ, αλλά γίνονται ακόμη διαπραγματεύσεις. Πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα θεώρησα ότι σχεδόν ήμασταν έτοιμοι, ωστόσο σήμερα είδα κάτι να κολλάει. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί σήμερα ή αύριο. Θέλουμε ενίσχυση σε αυτήν τη θέση γιατί υπάρχει ένα κενό. Όταν έχουμε ανάγκη χρησιμοποιώ τον Κρέσπο, αλλά τον παίρνω από το κέντρο της άμυνας και όλοι βλέπουμε τι δίδυμο φτιάχνει παίζοντας μαζί με τον Βαρέλα», υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα «Fanatik.ro», ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Τόσκα, οι πληροφορίες θέλουν τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή να αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό από τις σχεδόν 400.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται από την Μπέτις, αλλά στην Τούμπα θεωρούν πως μέσα στις επόμενες μία ή δύο μέρες ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα