Έφυγε ο Ρονάλντο και... άδειασε το Μπερναμπέου

Έφυγε ο Ρονάλντο και... άδειασε το Μπερναμπέου

Gazzetta team
Έφυγε ο Ρονάλντο και... άδειασε το Μπερναμπέου

bet365

Απογοητευτική ήταν η προσέλευση των φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Χετάφε, με μόλις 48.466 θεατές να δίνουν το «παρών» στο Μπερναμπέου, στη δεύτερη χαμηλότερη προσέλευση εδώ και εννιά χρόνια.

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως έχει... ξενερώσει τελικά τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Την τελευταία φορά που η ομάδα αγωνίστηκε σε ένα... μισοάδειο Μπερναμπέου ήταν σε ένα παιχνίδι με τη Μαγιόρκα το 2009 όταν βρέθηκαν στην εξέδρα 44.270 φίλοι των Μαδριλένων.

Χθες, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη αγωνιστική της Primera Division, οι φίλοι της Ρεάλ δεν... ψήθηκαν να πάνε στο Μπερναμπέου και να δουν το παιχνίδι με τη Χετάφε. Η προσέλευση έφτασε μόλις τους 48.466 με τις εξέδρες να έδειχναν άδειες μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα