Επιμένουν για Τόσκα και ΠΑΟΚ, αλλά...

Επιμένουν για Τόσκα και ΠΑΟΚ, αλλά...

bet365

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ της Μπέτις, αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κοιτάνε οι «ασπρόμαυροι».

Οι Ισπανοί συντηρούν ψηλά το θέμα της παραχώρησης του Αλίν Τόσκα από την Μπέτις στον ΠΑΟΚ. Σημερινό δημοσίευμα στην Ανδαλουσία υποστηρίζει πως ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα ο Τόσκα, που δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Μπέτις με 3-0 από τη Λεβάντε στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, είδε τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ρουμανίας, Κοσμίν Κόντρα, να τον καλεί στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τους δύο αγώνες του UEFA Nations League απέναντι σε Μαυροβούνιο και τη Σερβία.

Μπέτις και ΠΑΟΚ έχουν μιλήσει, εδώ και καιρό, για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ, με τους Ανδαλουσιάνους να θέλουν ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ η πρώτη προσέγγιση από τους «ασπρόμαυρους» έγινε με στόχο το δανεισμό του και την ύπαρξη οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι πως η περίπτωση του Τόσκα δεν είναι η μοναδική που απασχολεί αυτή την εποχή τον ΠΑΟΚ, άλλωστε στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για μια συμφωνία, ακόμη και την ύστατη ώρα, με την Αουγκσμπουργκ για τον Κώστα Σταφυλίδη.

Για τα παιχνίδια με την Μπενφίκα και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν οι λύσεις του Αντρέ Βιεϊρίνια και του Ανχελ Κρέσπο (με τον οποίο κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι), οπότε μπορεί οι εξελίξεις στο θέμα του μπακ να προκύψουν ακόμη και μετά το τέλος των δύο αγώνων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα